Opskrifter » Bagværk » Brød » Kærnemælkshorn


Print opskriften på Kærnemælkshorn Print opskrift

Del på Facebook

Kærnemælkshorn opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kærnemælkshorn:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kærnemælkshorn:

Gæren røres ud i den lune kærnemælk, hvorefter sukker, æg, olie og hvedemel røres i.

Dejen æltes godt igennem og rulles ud på et melet bord, til et rektangel. Det skæres ud i 6 kvadrater, som deles til 12 trekanter.

Marcipanen deles i 12 skiver, rulles til en lille pølse, som dejtrekanten rulles om fra den brede ende.

Hornene lægges på en bageplade med bagepapir og skal hæve under et klæde i 30 minutter. Pensles med pisket æggehvide og bages ved 190°C i 12-15 minutter.

Flormelis blandes med ganske lidt kogende vand og glasuren fordeles på hornene, når de er kølet af. Hornene drysses med hakkede hasselnødder.

Kærnemælkshorn opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kærnemælkshorn Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Varme Hveder Hvedeknopper - Varme Hveder Naans Stenalderbrød Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Flutes