Opskrifter » Bagværk » Kager » Banankage med Cream Cheese Frosting
Banankage med Cream Cheese Frosting opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave banankage med cream cheese frosting:
- 125 g smør
- 330 g sukker
- 280 g mosede bananer
- 1 tsk vanillesukker
- 2 store æg
- 1 dl kærnemælk
- 225 g mel
- ½ tsk natron
- Frosting:
- 120 g smør
- 250 g flormelis
- 200 g naturel flødeost
- 2 tsk vanillesukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Banankage med Cream Cheese Frosting:
Pisk æg og sukker let og luftigt.
Smelt smørret og lad det køle lidt af.
Pisk smørret i æggene sammen med kærnemælk og vanillesukker.
Sigt mel og natron i dejen, og pisk den. Vend de mosede bananer i.
Hæld dejen i en smurt og melet springform (22 cm i diameter), og bag den i 50-60 minutter ved 160°C. Lad den køle helt af.
Til frostingen røres smør, flormelis og halvdelen af flødeosten til en lind masse. Tilsæt herefter det sidste flødeost og vanillesukker.
Fordel frostingen på kagen, og pynt evt. med lidt revet chokolade.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.