Opskrifter » Bagværk » Kager » Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade
Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave butterdejsruller med marcipan & chokolade:
- 1 plade butterdej
- 200 g marcipan
- 1 tsk vanillesukker
- 80 g flormelis
- 2 spsk mælk
- 30 g mørke chokoladespåner
- 1 æg
- Lidt sukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Butterdejsruller med Marcipan & Chokolade:
Tænd ovnen på 170°C varmluft (eller 190°C almindelig).
Drys lidt mel på bordet, og rul butterdejen mere flad og større. Del den op i 6 dele.
Bland marcipan med vanillesukker, flormelis og mælk. Fordel det på butterdejsstykkerne - smør det godt ud.
Drys chokoladespånerne ud over.
Rul stykkerne, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med et pisket æg og drys lidt sukker over.
Bag rullerne i ovnen i 12-14 minutter eller til de er gyldne. Lad dem køle lidt af og server.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.