Opskrifter » Bagværk » Kager » Cheesecake med Rabarber


Print opskriften på Cheesecake med Rabarber Print opskrift

Del på Facebook

Cheesecake med Rabarber opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cheesecake med rabarber:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Cheesecake med Rabarber:

8-12 personer.

Tænd ovnen på 180°C.

Smelt smør og honning i en gryde og tag det af varmen. Vend de knuste kiks i og pres massen ud i bunden af en form (24cm). Bag den ca. 10 minutter.

Rens og skær rabarberne i 3 cm lange stykker. Vend stykkerne sammen med sukker blandet med appelsinskal eller vanille. Bred dem ud i et ovnfast fad foret med bagepapir. Dæk dem løst med stanniol og bag dem i ovnen i 18-20 minutter - til de er møre, men ikke udkogte.

Udblød husblasen i koldt vand. Knug vandet fra og smelt den i de varme rabarber.

Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og mos dem sammen med sukkeret. Pisk yoghurten cremet med vanillesukkeret.

Udblød husblasen i koldt vand, knug vandet af den og smelt den i appelsinsaft over svag varme. Rør lidt af yoghurten i husblasen, og rør det så tilbage i yoghurtcremen.

Fordel cremen over den bagte honningkiksebund og stil den i køleskabet til den er stivnet (ca. 1 time).

Fordel rabarberne over cremen og stil kagen tilbage i køleskabet i mindst 1 time.

Cheesecake med Rabarber opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Cheesecake med Rabarber Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Koldskål Cheesecake Jordbærroulade Mors Nemme Kærnemælkshorn Brownie med Nutella Brownie med Chokoladecreme Mosters Triple Heart Attack