Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokoladekage med Daim
Chokoladekage med Daim opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladekage med daim:
- 2 æggehvider
- 4 Daim
- 125 g margarine
- 150 g sukker
- 2 æggeblommer
- 1 tsk bagepulver
- 2 spsk kakao
- 1 tsk vanillesukker
- 150 g hvedemel
- 1 dl mælk
- Mørk chokolade
- ELLER
- Pålægschokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoladekage med Daim:
Find 2 skåle - en til æggehvider og en til dejen.
Smelt margarinen i en gryde imens æggehviderne piskes stive.
Hak Daimen i stykker, men de skal ikke være alt for små.
Pisk den smeltede margarine og sukker sammen med æggeblommerne.
Bland bagepulver, kakao, vanilesukker, og pisk det i dejen.
Mælk og mel piskes skiftevis i dejen, til den er en ensartet masse. Vend æggehviderne i dejen.
Rør til sidst Daim-stykkerne i, og hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bag kagen i 20-25 minutter ved 200°C.
Når kagen tages ud af ovnen, kan du brække lidt chokolade (eller pålægschokolade) ud over den som glasur.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.