Opskrifter » Bagværk » Kager » Gulerod-Fersken Kage
Gulerod-Fersken Kage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerod-fersken kage:
- 300 g blød margarine
- 400 g sukker
- 4 æg
- 250 g fintrevet gulerod
- 1 dåse ferskner
- ½ dl ferskensaft
- 200 g kokosmel
- 3 tsk natron
- 1 spsk vanillesukker
- 350 g mel
- Mandelglasur:
- 200 g flormelis
- 2-3 dråber mandelessens
- 1/4 dl spilkogende vand
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Gulerod-Fersken Kage:
Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker.
Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet.
Hæld dejen i en bradepande (ca. 25*25 cm) beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 175°C i 30-45 minutter.
Når kagen er kold, overtrækkes den med mandelglasur.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.