Opskrifter » Bagværk » Kager » Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel


Print opskriften på Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel Print opskrift

Del på Facebook

Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kærnemælkshorn med Æbler & kanel:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel:

* der kan bruges hakkede mandler, frysetørrede hindbær eller hakkede pistacienødder.

Lun kærnemælken i en gryde. Opløs gæren heri. Rør rundt.

Skrab kornene ud af vanillestangen, og bland dem med sukkeret i en skål.

Tilsæt smør og øg i skålen. Rør rundt. Tilsæt den lune mælk, derefter samt og melet (lidt ad gangen), til dejen er smidig.

Lad dejen hæve et lunt sted i 30-35 minutter.

Tænd ovnen på 185°C. Skræl æblerne, og skær dem i både. Bland sukker og kanel. Vend æblestykkerne i kanelsukkeret.

Rul den hævede dej ud til et aflangt rektangel. Skær den ud i trekantede stykker. Kom en tsk karamel på den brede ende af hver trekant. Læg et æblestykke ovenpå.

Rul dejen sammen om æbler og karamel til horn. Placér dem på en bageplade med bagepapir.

Pensl hornene med sammenpisket æg og lad dem hæve 25-30 minutter. Bag dem i ca. 14-18 minutter.

Smelt den hvide chokolade. Pynt hornene med chokolade og drys med pynt.

Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Black Magic Chokoladekage Karamelcroissant Kage Brownie med Nutella Ninas Frugtkage Hindbærsnitter Whoopie Pies med Banan & Nødder