Opskrifter » Bagværk » Kager » Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan


Print opskriften på Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan Print opskrift

Del på Facebook

Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kærnemælkshorn med nougat og marcipan:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan:

Rør gæren ud i kærnemælken og tilsæt sukker, salt og æg.

Smuldr smørret i 2/3 af melet og rør så gærblandingen i. Ælt dejen med resten af melet, så den slipper, men stadig er let og blød. Lad dejen hvile i køleskabet i 3-4 timer.

Rør smør, sukker og marcipan sammen.

Tril dejen til en aflang pølse og rul den flad med en bredde på ca. 15 cm. Skær den ud i 12 lige store trekanter. Del nougaten i 12 stykker og læg et stykke nougat på hvert stykke dej i den brede ende. Fordel marcipanmasse ovenpå.

Rul sammen til horn og luk hjørnerne, når de rulles, så fyldet ikke løber ud.

Læg hornene med snippen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg.

Lad hornene hæve lunt i 30 minutter.

Bag hornene ved 180°C i 15-20 minutter, hvorefter de afkøles lidt. Pynt til sidst med smeltet chokolade.

Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Kransekage Rabarberkage med Marengslåg Chokoladekage med Squash Whoopie Pies med Banan & Nødder Æbleskiver Black Magic Chokoladekage