Opskrifter » Bagværk » Kager » Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan
Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan:
Rør gæren ud i kærnemælken og tilsæt sukker, salt og æg.
Smuldr smørret i 2/3 af melet og rør så gærblandingen i. Ælt dejen med resten af melet, så den slipper, men stadig er let og blød. Lad dejen hvile i køleskabet i 3-4 timer.
Rør smør, sukker og marcipan sammen.
Tril dejen til en aflang pølse og rul den flad med en bredde på ca. 15 cm. Skær den ud i 12 lige store trekanter. Del nougaten i 12 stykker og læg et stykke nougat på hvert stykke dej i den brede ende. Fordel marcipanmasse ovenpå.
Rul sammen til horn og luk hjørnerne, når de rulles, så fyldet ikke løber ud.
Læg hornene med snippen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg.
Lad hornene hæve lunt i 30 minutter.
Bag hornene ved 180°C i 15-20 minutter, hvorefter de afkøles lidt. Pynt til sidst med smeltet chokolade.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.