Opskrifter » Bagværk » Kager » Mandelmazarin med Creme & Friske Bær
Mandelmazarin med Creme & Friske Bær opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mandelmazarin med creme & friske bær:
- 200 g blødt smør
- 150 g rørsukker
- 150 g marcipan
- 3 æg
- 3 spsk mel
- 100 g mandelmel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk mandelaroma
- Fyld:
- 2 dl creme fraiche 38%
- 2 dl piskefløde
- 3 spsk vanillesukker
- 400 g friske bær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mandelmazarin med Creme & Friske Bær:
Tænd ovnen på 175°C varmluft.
Smør en tærteform (28cm) med lidt smør og drys den med lidt mel.
Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål og pisk 3-4 minutter til blandingen er cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk mindst 1 minut efter hvert æg.
Tilsæt mel, mandelmel, bagepulver og mandelaroma og rør dejen godt inden den fordeles i tærteformen.
Bag bunden 28-30 minutter.
Afkøl tærtebunden på en bagerist, inden den vendes ud på et fad.
Pisk creme fraiche, piskefløde og vanillesukker sammen i en skål til blandingen er cremen og danner bløde toppe.
Smør cremen på tærtebunden og fordel de friske bær ovenpå.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.