Opskrifter » Bagværk » Kager » Nøddemarengs (til roulade)
Nøddemarengs (til roulade) opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nøddemarengs (til roulade):
- 6 æggehvider
- 150 g flormelis
- 2 dl finthakkede hasselnøddekerner
- 50 g majsstivelse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nøddemarengs (til roulade):
Pisk æggehviderne til skum og pisk derefter flormelisen i, lidt ad gangen.
Bland ca. halvdelen af de hakkede nødder med majsstivelsen.
Vend det i marengsmassen.
Dæk en bageplade med bagepapir og bred marengsmassen ud herpå til en stor flade. Drys resten af nødderne på.
Sæt bunden i ovnen ved 175°C og bag den i 20-25 minutter til overfladen er svagt gylden.
Vend bunden ud på et stykke bagepapir, og læg et fugtigt viskestykke over, og lad bunden køle i ca. 5 minutter.
Put det fyld i rouladen du ønsker, eks. fløde, creme fraiche og jordbærstykker.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.