Opskrifter » Bagværk » Lagkager » Chokoladekage med Smørcreme
Chokoladekage med Smørcreme opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chokoladekage med Smørcreme:
Rør sukker og smør lyst og luftigt.
Tilsæt æggene - et ad gangen og rør godt imellem.
Bland mel, kakao og natron sammen, sigt det i dejen og vend forsigtigt rundt.
Hæld kærnemælken i, og rør det til en ensartet dej.
Hæld dejen i 3 smurte og sukkerdryssede lagkageforme eller 3 springforme (22cm). Bag evt. en bund ad gangen.
Bag bundene ved 200°C i 15 minutter, afkøl dem let og tag dem ud af formene.
Rør smørret godt med flormelis til en let smørcreme. Læg lagkagen sammen, pynt med glasur og stil på køl indtil 1 time før servering, hvor den tages ud af køleskabet.