Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Brød med Løg & Krydderurter
Brød med Løg & Krydderurter opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Brød med Løg & Krydderurter:
Nok til ca. 16 brød.
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Rør det til en ensartet dej.
Hak de friske krydderurter og løget fint, og tilsæt det.
Dejen skal have en konsistens, at den kan lægges på en bageplade med 2 skeer. Måske skal du bruge lidt mere mel.
Sæt dejen i køleskabet natten over.
Sæt 16 boller på en bageplade med bagepapir, pensl med olie og drys med groft salt.
Bages i en 200°C (varmluft) varm ovn i ca. 20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.