Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Parmesan- & Hvidløgsboller
Parmesan- & Hvidløgsboller opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Parmesan- & Hvidløgsboller:
Sæt ovnen på 225°C.
Smuldr gæren ud i en skål eller foodprocessor. Hæld vandet på og rør til gæren er opløst. Tilsæt olie, salt og melet, lidt ad gangen til dejen slipper skålen. Lad den hæve ved stuetemperatur på et sted uden træk ca. 15 minutter.
Pres hvidløget ned i en lille skål. Bland med parmesanost, basilikum, timian og cayennepeber samt evt. olie.
Rul dejen ud til et rektangel ca. 20x40cm. Drys eller pensl osteblandingen over dejen og rul den sammen. Skær rullen i 20 stykker og læg dem på en plade med bagepapir.
Bag midt i ovnen 8-10 minutter til de har fået farve. Servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.