Opskrifter » Bagværk » Tærter » Æblepie med Gitter


Print opskriften på Æblepie med Gitter Print opskrift

Del på Facebook

Æblepie med Gitter opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave Æblepie med gitter:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Æblepie med Gitter:

Bland mel, sukker og stødt kanel i foodprocessoren. Skær fedtstoffet i tern og findel i melblandingen til en grynet masse. Tilsæt kvark, mælk og æg. Kør det sammen til en dej. Tilsæt mere mel, hvis dejen er for blød.

Del dejen i 2 lige store stykker, og stil dem tildækket i køleskabet ca. 30 minutter.

Skyl, og udkern æblerne. Skær dem i både. Læg dem i en gryde. Hæld sukker og æblejuice ved. Lad dem koge møre på svag varme under omrøring. Sæt ovnen på 200°C.

Tag dejen ud. Rul den ene del ud til en plade, ca. 23 cm i diameter ved rund form, 20x20 cm ved kvadratisk form. Beklæd formen med dejen, og forbag 10 minutter. Rul den anden del ud til en firkant, og skær den i strimler.

Hæld æblemosen i formen, og drys med kanel. Læg dejstrimlerne som et gitter over æblemosen. Bag pien i midten af ovnen 30-40 minutter. Drys flormelis over lige inden serveringen.

Æblepie med Gitter opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Æblepie med Gitter Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Mississippi Mud Pie Pæretærte Banoffee Pie med Valnøddebund Æbletærte med Mandellåg Hindbærtærte Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is