Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Kirsebærdessert a la Cheesecake
Kirsebærdessert a la Cheesecake opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kirsebærdessert a la cheesecake:
- 2½ dl piskefløde
- 250 g 38% creme fraiche
- 250 g 18% creme fraiche
- 3 spsk flormelis
- 2 spsk mørk sirup
- Korn fra 1 vanillestang
- Vanillesukker
- 1 glas kirsebærsauce
- 300 g Digestive kiks
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kirsebærdessert a la Cheesecake:
Pisk fløden stiv og tilsæt creme fraiche (38%) og pisk lidt mere, så du får en jævn masse.
Rør creme fraiche 18% sammen med sirup, flormelis og vanillekorn. Vend det i flødemassen.
Lav en bund af knuste Digestive-kiks i en stor skål (eller portionsglas). Fordel cremen over kiksene og top med kirsebærsauce.
Lad desserten stå et par timer i køleskabet inden den serveres.
Tip! Du kan erstatte creme fraichen med et lettere alternativ, såsom skyr eller græsk yoghurt for at gøre desserten lidt mere fedtfattig.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.