Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Krydrede Ananasskiver
Krydrede Ananasskiver opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave krydrede ananasskiver:
- 1 frisk ananas
- 2 spsk usaltet margarine
- 3 spsk sirup
- 1 tsk stødt ingefær
- ½ tsk stødt kardemomme
- Saften af 1 appelsin
- Krydret sauce:
- 2½ dl mild letmælksyoghurt
- 1 tsk revet appelsinskal
- 1 tsk stødt ingefær
- ½ tsk stødt kardemomme
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Krydrede Ananasskiver:
Skræl ananasen og skær den i 1-2 cm tykke skiver. Fjern midterstokken og skær eventuelt skiverne i halvcirkler.
Opvarm halvdelen af margarinen sammen med honning, ingefær og kardemomme på en teflonplade. Steg ananasskiverne på begge sider ved jævn varme i 3-4 minutter til de er gyldne. Læg ananasskiverne på et fad og hold dem varme.
Hæld appelsinsaften på panden. Bring det i kog og lad det koge lidt ind inden det hældes over ananasen.
Bland yoghurten med appelsinskal, ingefær og kardemomme. Servér saucen med ananasskiverne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.