Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Rabarber Bagt med Polenta
Rabarber Bagt med Polenta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarber bagt med polenta:
- 250 g rabarber
- 75 g sukker
- 3 spsk hvedemel
- 3 spsk polentamel
- 3 spsk sukker
- ½ tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 25 g smør
- 3 spsk kærnemælk
- Tilbehør:
- 1 dl piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rabarber Bagt med Polenta:
Vask rabarberne og snit dem i små stykker. Vend dem sammen med sukker og fordel dem i 2 ovnfaste skåle.
Bland de to slags mel med sukker, bagepulver og salt.
Hak det kolde smør i til en smuldredej.
Vend forsigtigt kærnemælken i og hæld dejen over frugten.
Sæt skålene i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Servér med flødeskum.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.