Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Rabarberdessert med Skyr & Havregryn
Rabarberdessert med Skyr & Havregryn opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarberdessert med skyr & havregryn:
- 400 g rabarber
- 24 tsk Hermesetas drys-let
- 2 tsk vanillesukker
- 1 dl havregryn
- 60 g mandler
- 4 dl skyr
- 2 tsk vanillesukker
- 2 g flormelis
- 2 spsk honning
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rabarberdessert med Skyr & Havregryn:
Rens rabarberne og skær dem i mindre stykker.
Kog dem i en spiseskefuld vand sammen med Hermesetas og vanille. Lad det køle af.
Smelt honningen på en stegepande, og tilsæt hakkede mandler og havregryn. Vend det godt rundt, og læg det derefter på bagepapir til afkøling.
Skyren røres med flormelis og vanillesukker.
Fordel desserten i 5 glas - først rabarber, så skyrcreme og til sidst mandel-havregryns crunch.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.