Opskrifter » Desserter » Kager » Dessertkage


Print opskriften på Dessertkage Print opskrift

Del på Facebook

Dessertkage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave dessertkage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Dessertkage:

Dej:

Det bløde smør røres med sukker.

Tilsæt æggeblommerne og kaffefløden.

Mel og bagepulver blandes og røres i dejen.

Marengs:

Æggehviderne piskes meget stive

Sukker og vanille tilsættes og røres godt - til marengsen bliver "blank".

De hakkede nøddekerner drysses ud over marengsen.

Bages ved 200°C i ca. 30 minutter - nederst i ovnen.

Kagen passer til en bageform 30x40 eller til 30x25 (hvis tyk bund ønskes) - her forlænges bagetiden med 5-10 minutter.

Tip: Det kan være en god ide at kigge til kagen efter et kvarter. Bliver marengsen mørk, lægges sølvpapir over resten af bagetiden.

Fløden piskes godt hvorefter creme fraiche tilsættes. Lige inden servering pyntes kagen med fløde/creme fraiche og evt. lidt frugt.

Dessertkage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Dessertkage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Sydstatskage Nemme Jordbærkager Chokoladekage Nemme Blødende Hjerter Chokoladekage med Chokoladestykker Kage med Gulerod