Opskrifter » Desserter » Kager » Lun Chokoladefondant


Print opskriften på Lun Chokoladefondant Print opskrift

Del på Facebook

Lun Chokoladefondant opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave lun chokoladefondant:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Lun Chokoladefondant:

Hak chokoladen fint og smelt den sammen med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige netop smelte, og det må ikke blive for varmt.

Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt.

Smør muffinsforme grundigt med bagespray eller smagsneutral olie. Kom dejen i en sprøjtepose eller kande, og fyld de smurte forme 3/4 op.

Opbevar fondanterne tildækket i fryseren, til de skal bages. Bag dem endelig først lige inden de skal serveres. Bag gerne en prøve for at ramme den præcise bagetid.

Bag kagerne i en 200°C (ikke varmluft) varm ovn i 7-10 minutter. Bemærk, at midten skal være ubagt. Lad dem køle af 1 minut inden de tages ud af formene.

Lun Chokoladefondant opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Lun Chokoladefondant Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Yankiekage Vanille Cheesecake med Oreos Mors Nemme Æbletærte Chokoladedessert med Pære Mini Sarah Bernard Kager Nem Cheesecake