Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Baileys Mousse
Baileys Mousse opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave baileys mousse:
- 2 tsk gelatinepulver
- ½ dl kogende vand
- 2 spsk koldt vand
- 1 dl sukker
- 2 spsk mørk kakaopulver
- 3½ dl piskefløde
- 1 dl meget kold Bailey´s
- 1 tsk vanillepulver
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Baileys Mousse:
Fordel gelatinepulver i det kolde vand og lad det stå i ca. 1 minut.
Tilsæt det kogende vand, og lad det stå indtil gelatinen er helt opløst. Stil det til afkøling.
Stil piskeris og skål i fryseren i 15 minutter, så det er helt koldt. Det kan være en fordel med elpisker, da der skal piskes meget (så er det selvfølgelig kun piskerisene der skal i fryseren).
Pisk sukker og kakaopulver sammen i en skål og tilsæt piskefløden.
Pisk ved medium hastighed indtil den får lidt tekstur. Hæld af flere omgange Bailey´s, vanille og gelatinemassen i mens der piskes godt.
Fortsæt med at piske indtil det er godt blandet og massen tykner.
Fordel i glas og stil på køl i minimum en time inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.