Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokolademousse a la After Eight
Chokolademousse a la After Eight opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolademousse a la after eight:
- 200 g mørk chokolade
- 3 spsk flormelis
- 3 spsk stærk kaffe
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 2 dl piskefløde
- 8 stykker After Eight chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolademousse a la After Eight:
Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad.
Pisk sukker og kaffe i, og tilsæt æggeblommerne, én ad gangen. Pisk til cremen er tyk. Tag først nu gryden fra varmen og sval let af.
Pisk fløden til skum og vend den i den afsvalede chokoladecreme.
Hæld moussen i små portionsskåle og sæt dem koldt ca. 1 time.
Pynt med After Eight.