Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Lakrids Panna Cotta
Lakrids Panna Cotta opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lakrids panna cotta:
- 2 blade husblas
- ½ liter piskefløde
- 1½ spsk sukker
- 1 tsk knust engelsk lakrids
- 2 spsk rørsukker
- 1 tsk fintrevet limeskal
- ½ dl friskpresset limesaft
- 2 pærer
- Citronmelisse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lakrids Panna Cotta:
4 portioner.
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 minutter.
Kom fløde og sukker i en gryde sammen med den knuste lakrids. Bring blandingen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen, træk husblassen op af vandet, vrid den, og kom den i den varme lakridsfløde. Rør til husblassen er opløst og fordel lakridsfløden i 4 små glas - ca. 1¼ dl i hver. Stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 5 timer.
Rør sukker, limeskal og -saft sammen. Skær pærerne i små tern. Vend ternene i lagen, og lad dem trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
TIPS: Kan sagtens laves dagen før.