Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Hyldeblomst Fromage
Hyldeblomst Fromage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hyldeblomst fromage:
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 4 pasteuriserede æggehvider
- 4 spsk sukker
- 6 blade husblas
- 1½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 2½ dl piskefløde
- Pynt:
- Lidt chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hyldeblomst Fromage:
Sæt husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter.
Pisk blommerne lyse og skummende sammen med sukkeret.
Vrid vandet af husblasen og smelt den over vandbad. Når den er kølet let af, blandes den med hyldeblomstsaften.
Vend det hele i æggesnapsen.
Pisk fløden til skum og bland den i æggemassen. Vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i.
Hæld moussen i en stor skål eller flere portionsskåle og stil den koldt nogle timer. Pynt med lidt flødeskum og chokolade ved servering.