Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokolade-Rom Mousse


Print opskriften på Chokolade-Rom Mousse Print opskrift

Del på Facebook

Chokolade-Rom Mousse opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade-rom mousse:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chokolade-Rom Mousse:

Til 4 personer.

Kom chokoladen i en ildfast skål. Fyld en gryde halvt op med vand og bring den i kog. Tag den fra varmen og sæt skålen over gryden, uden at lade den komme i berøring med vandet. Rør nogle gange, indtil chokoladen er smeltet. Lad den afkøle.

Pisk æg og sukker med elpisker i en lille skål ca. 5 minutter, indtil blandingen er tyk, lysegul og fyldig.

Kom blandingen i en stor skål og vend den smeltede chokolade og rom i, og lad det afkøle, og vend så flødeskummet i, så det akkurat er blandet.

Fordel moussen i 4 forme eller glas og sæt den i køleskab 2 timer, eller indtil den er stivnet.

Chokolade-Rom Mousse opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokolade-Rom Mousse Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Karolines Citronfromage Ananasfromage Ymerfromage Citronfromage Chokolademousse a la After Eight Appelsinfromage