Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Appelsinfromage
Appelsinfromage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave appelsinfromage:
- 4 blade husblas
- 3 pasteuriserede æg
- 100 g sukker
- Revet skal af 1-½ appelsin
- Saft af 1-½ appelsin
- 1/4 liter piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Appelsinfromage:
Til 4 personer.
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps med en håndmixer.
Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med appelsinsaft- og skal. Rør husblasen i æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv.
Hæld fromagen i en skål og pynt med flødeskumstoppe før serveringen.