Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Yoghurtmousse
Yoghurtmousse opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave yoghurtmousse:
- 175 g friske eller dybfrosne, optøede jordbær
- 100 g sukker
- 1½ dl yoghurt naturel
- 2 pasteuriserede æggehvider
- Pynt:
- Flødeskum
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Yoghurtmousse:
4 personer.
Findel bærrene med en elpisker eller blender. Tilsæt sukker og yoghurt, og pisk det sammen.
Sæt det i fryseren, til det er jævnt (1-2 timer). Rør af og til i det.
Pisk æggehviderne stive. Vend dem i frugtmassen. Sæt det i fryseren igen 1-2 timer før serveringen. Der røres i den af og til. Den skal være blød og sjappet ved servering.
Tips: Denne yoghurtmousse er hurtig og nem at lave.
Den er frisk i smagen, og en fin dessert en varm sommerdag.
Yoghurtmoussen kan også laves med hindbær, solbær eller anden frugt.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.