Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Hyldeblomstfromage
Hyldeblomstfromage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hyldeblomstfromage:
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 4 spsk sukker
- 6 blade husblas
- 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 2½ dl piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hyldeblomstfromage:
Pisk æggeblommerne med sukkeret til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden stiv, og vend den i.
Udblød husblasen i koldt vand i 10 minutter. Tag det op, vrid det, og smelt det over vandbad.
Bland den smeltede husblas med hyldeblomstsaften, og vend dette i fløde/æggemassen.
Til sidst vendes stiftpiskede æggehvider i.
Pynt med flødeskum og revet chokolade.