Opskrifter » Desserter » Is » Blødende Chokolader
Blødende Chokolader opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave blødende chokolader:
- 80 g usaltet smør
- 80 g mørk chokolade
- 64 g flormelis
- 64 g hvedemel
- 2 knivspids bagepulver
- 2 pasteuriserede æg
- ½ dl vand
- Lidt citronsaft
- 100 g sukker
- 400 g solbær
- 1 blad husblas
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Blødende Chokolader:
Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde.
Flormelis, hvedemel og bagepulver sigtes sammen med den smeltede masse.
Æggene piskes op, og vendes i.
Massen fordeles i smurte forme og kommes i fryseren i 6-12 timer.
Bages i frossen stand i 8-10 min. ved 200°C.
Til sorbeten koges vand, citronsaft og sukker op og afkøles.
Husblas udblødes, varmes op og vendes i lagen inden den bliver helt afkølet.
Lagen blandes sammen med blendet solbær, som evt. er blevet sigtet for kerner.
Sorbeten fryses ind på ismaskine og serveres direkte sammen med de varme blødende chokolader.
Set i "Til Middag Hos Jesper Gadegaard"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.