Opskrifter » Desserter » Is » Chokoparfait med Daim
Chokoparfait med Daim opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoparfait med daim:
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 120 g flormelis
- 100 g mørk chokolade
- 4 pasteuriserede æggehvider
- 4 dl piskefløde
- 1 dobbelt Daim
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoparfait med Daim:
Pisk æggeblommerne med halvdelen af flormelisen og smelt chokoladen over vandbad.
Pisk hviderne stive med resten af flormelisen og pisk fløden til skum. Rør chokoladen i æggesnapsen og vend hvider og flødeskum i.
Kom parfaiten i portionsskåle og stil dem i fryseren sammen med Daimen i mindst 3 timer.
Knus den frosne Daim i en minihakker eller kom den i en plastpose og knus den med en kødhammer og servér parfaiten drysset med knust Daim.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.