Opskrifter » Desserter » Marengs » Marengslagkage


Print opskriften på Marengslagkage Print opskrift

Del på Facebook

Marengslagkage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave marengslagkage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Marengslagkage:

Æggeblommerne piskes hvide og luftige med sukkeret, hvorefter den bløde margarine røres i blandingen.

De øvrige ingredienser røres i dejen, og den fordeles i 2 smurte lagkage- eller springforme.

Hviderne piskes stive og seje med sukkeret og bredes ud over det første lag dej. Overfladen drysses med hakkede nødder, og kagerne bages ved 175°C i ca. 30 minutter.

Kagerne køles helt af og lægges sammen med flødeskum og marmelade.

Marengslagkage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Marengslagkage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i marengs kategorien

Eton Mess Små Kyskager Mandel Fragilité med Moccacreme Pavlova Lagkage med Jordbær Marengskage med Frugt