Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Asiatiske Karryrejer
Asiatiske Karryrejer opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave asiatiske karryrejer:
- 400 g mellemstore rejer
- 8 blade icebergsalat
- ½ dl hønsebouillon
- 1 lille hakket løg
- 1 fed hvidløg
- ½ - 1 spsk karrypasta
- 250 g sukkerærter
- 2 spsk revet citronskal
- 3 kviste hakket persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Asiatiske Karryrejer:
Vask salatbladene, læg dem på et lille fad, og stil det til side.
Opvarm hønsebouillonen i en wok eller en stor stegepande ved god varme. Damp løg og hvidløg til det er mørt (ca. 5 minutter), tilsæt karrypastaen.
Kom rejerne i, og opvarm dem under omrøring ca. 3 minutter. Tilsæt sukkerærterne. Fortsæt med at røre rundt ca. 2 minutter. Tag wok´en fra varmen.
Tilsæt hakket persille og citronskal, og anret den varme ret på salaten. Servér straks.
Hvis du ønsker at lave din egen karrypasta: Mix ½dl cayennepeber, ½dl vand, 2 spsk olivenolie, 2 tsk spidskommen og 2 tsk karry i en foodprocessor. Skal opbevares mørkt og svalt.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.