Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tun pÃ¥ Italiensk
Tun på Italiensk opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tun på italiensk:
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk vineddike
- 1 dåse flåede tomater
- ½ tsk salt
- ½ tsk timian
- 3-4 stænk tabasco
- 1 dåse tun i olie
- Groft brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tun på Italiensk:
Løg og hvidløg hakkes.
Løg, vineddike, tomater uden saft, salt og timian koges sammen ca. 5 minutter.
Olien hældes fra tunfisken. Den deles i mindre stykker og lægges på et fad.
Tomatblandingen afkøles, smages til med tabascosauce og hældes over tunfisken.
Trækker koldt et par timer, inden det serveres.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.