Madkampen.dk » Ingredienser » Toastbrød
Opskrifter på mad med Toastbrød
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor toastbrød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Toast med Fløde, Champignon & Kylling
Først skæres champignonerne i skiver. Skær derefter skorperne af brødet, og dyp skiverne i mælken. Fordel halvdelen af toastbrødet i et ildfast fad. Fordel mozzarellaen ovenpå. Hæld derefter champignonskiver og kyllingestrimle...
-
Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges
Til 4 personer. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i små mundrette bider, og rør det i dressingen sammen med ananas og asparges. Spises som snack/canapé på ristet toastbrød pyntet med kvarte tomater o...
-
Ristet Toastbrød med Laks & Æble-æggecreme
Skær de hårdkogte æg i tern (brug evt. æggedeleren på begge leder) og bland dem i creme fraichen. Skræl æblet, og skær det i fine tern, og tilsæt det til creme fraichen. Smag til med chilisauce, salt og peber. Rist nogle skiv...
-
Italienske Frikadeller
Skær skorpen af toastbrødet, og læg det i blød i bouillonen. Rør det udblødte toastbrød sammen med kødet, og tilsæt æg og ost. Tilsæt herefter rosmarin, persille, hvidløg, salt og peber. Del farsen i 20-25 portioner, og tr...
-
Brunchtærte
2-3 personer. Smør det ristede toastbrød med sennep, og dryp lidt olivenolie over. Læg brødet i et smurt ildfast fad. Helst et der ikke er større end det brødet fylder. Drys halvdelen af osten på brødet, og fordel skinke, b...
-
Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner
Bønnesalat: 1. Sæt en gryde med vand over at koge. Tilsæt 2 tsk salt til vandet og læg låg på. Når vandet koger, lægges bønnerne i. 2. Bønnerne skal koge ca. 10 minutter, til de er møre. Hæld bønnerne over i en sigte, og sk...
-
Tunlagkage
Bland alle ingredienserne til tunmassen: tun, æg, creme fraiche, mayonnaise, dild, persille, purløg, peber og salt. Skær skorpen af brødet (du kan bruge almindeligt eller groft) og læg det på et fad/bakke (der skal være til tre la...