Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tunroulade
Tunroulade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tunroulade:
- 100 g margarine
- 2 dl mel
- 4 dl mælk
- 4 dl kaffefløde
- 150 g spinat
- 2 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 6 æggehvider
- Fyld:
- 2/3 dl mayonnaise
- 1 1/3 dl creme fraiche
- 2 dåser tun i vand
Opskrift indsendt af Marianne Nørgaard Monberg
SÃ¥dan laver du Tunroulade:
Margarine, mel, mælk og fløde bages op som sovs og køles af.
Vrid vandet fra spinaten og bland det i sammen med salt og bagepulver.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i. Dejen hældes på bagepapir og bages ved 200°C i 25 minutter og afkøles.
Bland ingredienserne til fyldet sammen, smør det på bunden og rul rouladen sammen.
Stil rouladen i køleskab (meget gerne dagen før).
Pynt med rejer og citron og servér med flute
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.