Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tunroulade


Print opskriften på Tunroulade Print opskrift

Del på Facebook

Tunroulade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tunroulade:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Tunroulade:

Margarine, mel, mælk og fløde bages op som sovs og køles af.

Vrid vandet fra spinaten og bland det i sammen med salt og bagepulver.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i. Dejen hældes på bagepapir og bages ved 200°C i 25 minutter og afkøles.

Bland ingredienserne til fyldet sammen, smør det på bunden og rul rouladen sammen.

Stil rouladen i køleskab (meget gerne dagen før).
Pynt med rejer og citron og servér med flute

Tunroulade opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Tunroulade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Lakserulle med Flødeost Tunmousse Arlas Lakseruller Lakseroulade med Spinat og Flødeost Mormors Risret med Tun Tunlagkage