Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tuntartar & Krebsehaler
Tuntartar & Krebsehaler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tuntartar & krebsehaler:
- 50 g frisk tunfilet
- 100 g krebsehaler
- 1½ tsk wasabi
- 4 tsk mayonnaise
- 1 tsk citronsaft
- 1 finthakket forårsløg
- 100 g agurk
- 2 avocado
- 1/4 fintklippet nori tang
- Lidt mynte
- Soya
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tuntartar & Krebsehaler:
Skær tunfilet og krebsehaler fint ud.
Bland mayonnaise, forårsløg, wasabi og citron sammen med fisken. Det må gerne stå og trække i køleskabet et par timer.
Læg en lille tsk af blandingen ud på tallerken. Læg skiftevis en avocado slice og agurk slice ovenpå. Gentag i ca. 3 lag.
Læg et fint kryds af nori tang ovenpå, og dryp lidt soja henover.
Set I "Til Middag Hos Audrey Castaneda"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.