Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel
Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tuntatar med ansjos & sprød fennikel:
- 400 g fersk tunfilet
- 1 tsk kapers
- ½ bundt kørvel
- 40 g skalotteløg
- 50 g agurk
- 50 g fennikel
- 1 spsk citronsaft
- 2 sardeller
- 2-3 spsk græsk yoghurt
- Havsalt
- Peber
- Sukker
- Citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel:
Hak kapers, kørvel og skalotteløg fint.
Flæk et stykke agurk, skrab kernerne ud og skær så kødet i bittesmå tern. Drys let med salt og lad agurkekødet trække 30 minutter i en sigte, så vandet løber fra.
Skær fennikel i bittesmå tern. Pres citronsaft udover.
Hak sardellerne og tunfileten fint. Rør alle ingredienserne samme.
Rør yoghurten i og smag til med salt, peber, en lille smule sukker og ca. ½ spsk citronsaft.
Server på ristet brød.
Set i "Til Middag Hos Janus Nabil Bakrawi"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.