Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Branade
Branade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave branade:
- 600 g bagekartofler
- 2 fed hvidløg
- 1 god håndfuld rucola ELLER persille
- 2 dl creme fraiche
- 1 tsk salt
- Hvid peber
- 500 g dampet torsk
- 2 spsk olivenolie
- 50 g gratineringsost
- Tilbehør:
- Grøn salat
- Dressing:
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamicoeddike
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Branade:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Lad dem koge i 15-20 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte.
Pil hvidløgene og snit dem fint.
Vask og tør persillen, og hak den fint.
Mos kartoflerne, og bland dem med creme fraiche, hvidløg og persille. Smag til med salt og peber.
Bræk torsken (enhver anden hvid fisk kan også bruges). i mindre stykker, og vend dem i kartoffelmosen.
Kom blandingen i et smurt ildfast fad, og riv osten henover.
Bag ved 200°C i ca. 20 minutter til overfladen er gylden.
Servér branaden med en grøn salat vendt i oliven-balsamico-dressing.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.