Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk i SommerkÃ¥l
Fisk i Sommerkål opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk i sommerkål:
- 300 g laksefilet
- 1 groftsnittet spidskål
- 2 dl vand
- Skal og saft af 1 citron
- 1 fed presset hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- Salt
- Peber
- 1 bundt dild
- Tilbehør:
- Nye kartofler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Fisk i Sommerkål:
Tænd ovnen på 180°C.
Kom vand, 2 spsk citronsaft og lidt fintrevet citronskal samt hvidløg i bunden af et smurt ovnfast fad.
Læg kål og fisk i fadet, krydr med salt og peber og vend rundt. Drys med fintsnittet dild og dryp olivenolie over.
Dæk med stanniol og sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter.
Servér direkte fra fadet med nye kartofler til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.