Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskefad med Porrer & Fløde
Fiskefad med Porrer & Fløde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskefad med porrer & fløde:
- 3 porrer
- 4 gulerødder
- 600 g torsk eller anden fast hvid fisk
- 200 g bacontern
- 1-2 tsk karry
- 250 g champignon
- ½ liter piskefløde
- 1 dåse (170g) tomatpuré
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Fiskefad med Porrer & Fløde:
Til 4 personer.
Rens porrerne og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver.
Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad.
Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne.
Rist baconternene med karry.
Tilsæt skiveskåret champignon og lad dem svitse med.
Tilsæt fløde og tomatpuré. Smag til med salt og peber. Lad blandingen simre i ca. 5 minutter.
Fordel bacon-flødeblandingen over fisk og grøntsager. Stil retten i ovnen ved 200°C i 20-35 minutter. Servér retten med løse ris og brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.