Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskefad med Porrer & Fløde


Print opskriften på Fiskefad med Porrer & Fløde Print opskrift

Del på Facebook

Fiskefad med Porrer & Fløde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskefad med porrer & fløde:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Fiskefad med Porrer & Fløde:

Til 4 personer.

Rens porrerne og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver.

Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad.

Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne.

Rist baconternene med karry.

Tilsæt skiveskåret champignon og lad dem svitse med.

Tilsæt fløde og tomatpuré. Smag til med salt og peber. Lad blandingen simre i ca. 5 minutter.

Fordel bacon-flødeblandingen over fisk og grøntsager. Stil retten i ovnen ved 200°C i 20-35 minutter. Servér retten med løse ris og brød.

Fiskefad med Porrer & Fløde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fiskefad med Porrer & Fløde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Rød Karryret med Rejer & Mango Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Fiskefrikadeller Spaghetti med Tigerrejer Indbagt Laks med Spinat Stegt Ål