Madkampen.dk » Ingredienser » Tomatpuré
Opskrifter på mad med Tomatpuré
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor tomatpuré indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Kalkunstroganoff
Skær kalkunen i strimler og vend dem i hvedemel. Hak løget og skær champignonerne i kvarte. Damp champignonerne et par minutter i en tør gryde, tag dem op og stil dem til side. Smelt smørret på en pande, og svits løget, til ...
-
Kylling med Peanutbutter
Del kyllingen i 8 stykker. Kom lidt olie en stor gryde. Hak løg og peberfrugt fint og kom dem i den varme olie. Rør lidt og tilsæt derefter cayenne peber. Kom så kyllingestykkerne ned i gryden med kødsiden ned til den er brun. ...
-
Lasagnette med Fuldkornspasta
Hak løg og hvidløg. Hæld lidt olie i en gryde og steg løgene heri. Tilsæt det hakkede oksekød og svits til det er færdigt. Tilføj så krydderierne og tomatpuréen. Tilsæt hakkede tomater, vand og madlavningsfløde og kog s...
-
Rød Karry-Mørbrad
Til 2 personer. Skær mørbraden i mindre stykker og svits dem i olien sammen med karrypastaen. Krydr med salt og peber, rør bouillonen i og tilsæt tomatpuréen. Lad retten simre under låg i 5 minutter. Tilsæt flødeost og ...
-
Chilisuppe med Hakket Oksekød
Brun kødet og læg det på en tallerken. Svits i den samme gryde i en smule olie de hakkede løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i. Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad ...
-
Mexicanerkylling
Til 4 personer. Læg kyllingen i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og smag til. Pensl kyllingefileterne med marinade i et tykt lag, og hæld bouillonen i fadet. Sæt fadet ...
-
Hamburgerryg i Fad
Skær hamburgerryggen i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr begge sider med salt og peber. Lad dem stege af på en pande med lidt fedtstof i, til de har fået en smule stegeskorpe. Rist champignonerne af. Rist tomatpuréen af på pand...
-
Kinesisk Oksekødssuppe
Porrerne renses og skæres i skiver. Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern. Svits begge dele i en gryde med olie, hvorefter kødet tilsættes og der vendes rundt i gryden til det er brunet og skiller. Tilsæt bouil...
-
Fiskefad med Porrer & Fløde
Til 4 personer. Rens porrerne og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad. Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne. Rist bacont...
-
Butter Chicken med Blomkålsris
Skær kyllingekødet i tern. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og lad kyllingeternene marinere heri natten over. Steg kyllingeternene på alle sider på en god varm pande til de er møre. Læg dem til side. Opvarm smør p...
-
Pølsesalat
Skær pølserne i fine skiver. Snit hvidkålen fint, og hak løgene. Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland det sammen med pølserne og kålen. Pynt salaten med tomatskiver og karse....
-
Krydrede Kødboller i Tomatsauce
Rør alle ingredienserne til farsen, og form små kødboller (kom det hele i en frysepose, klip et hul og pres farsen direkte på panden). Steg kødbollerne på panden, men steg dem ikke helt færdige. Tag bollerne af panden. Hæld to...
-
Kødsauce med Syltede Paprika
Varm olien i en stor gryde. Svits løg og hvidløg. Hæld de tørre krydderier i og steg dem med lidt. Put kødet i og lad det brunes let. Gør bouillonen klar. Hæld frisk basilikum og bladselleri i, og rør godt. Hæld de sylt...
-
Spicy Oksesuppe
Rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Snit hvidkålen fint og riv ingefæren på den fine side af rivejernet. Skræl kartoflen og skær den i små tern. Opvar...
-
Tacotærte
Mal mandlerne til mel i en foodprocessor og bland melet med loppefrøskaller, smør, æg og salt. Smør en springform med smør og try dejen ud i formen. Prik nogle huller i den med en gaffel og lad bunden hvile i køleskabet i ca. 30 mi...
-
Pølsesovs med Ris
Til 6-8 personer. Steg baconternene næsten sprøde, og tilsæt løg (skåret i tern) samt pølser skåret i mundrette stykker. Lad det simre i 5-6 minutter. Rør rundt ind imellem. Smag til med salt og peber. Tilsæt tomatpuré, m...
-
Mexikansk Bønnegryde
Sæt bønnerne i blød i rigeligt koldt vand i mindst 8 timer. Lad dem dryppe af. Skræl kartofler, gulerødder, løg og selleri og skær dem i tern. Rens porrerne og skær dem i ringe. Flæk chilien, fjern kernerne og skær den ...
-
Himmerlandsgryde
Skær mørbraderne i bøffer og vend dem i mel blandet med salt og peber. Steg dem gyldne, så de får stegeskorpe. Læg bøfferne i et ildfast fad. Smelt sukkeret så det bliver brunt, som du kender det fra brune kartofler. Glasér h...
-
Sydhavskylling
Begynd med sovsen. Skræl og hak løget og æblet. Skær bacon i strimler og svits det sammen et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland tomatpuré og mel i. Tilsæt bouillon og væden fra ananas og lad...
-
Mexicansk Suppe med Creme Fraiche
Skær gulerødder og kartofler i små tern og svits dem på panden med lidt chili. Vandet og bouillonterningerne bringes i kog. Herefter kommes de hakkede tomater og tomatpureén i gryden. Rens og skær forårsløgene i tynde ringe, o...
-
Livret (med kyllingefilet)
Kog pastaen al dente i rigeligt letsaltet vand. Steg baconternene på en pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Steg derefter kyllingefileterne på den samme pande. Tilsæt barbecuekrydderi, lidt salt og peber inden kødet...
-
Fond til Sovs
Brun benene i ovnen sammen med halvdelen af grøntsagerne, som er renset og skåret i passende stykker. Læg herefter benene og grøntsager i koldt vand og lad det koge op. Skum for fedt og urenheder. Tilsæt salt, og lad det koge op ige...
-
Chilisuppe med Hakket Oksekød
Svits kødet til det har fået farve, og læg det fra på en tallerken. Hæld lidt ekstra olie i den samme gryde og svits de hakkede løg, hvidløg, chili (bestem selv hvor stærk suppen skal være, brug flere eller færre kerner), guler...
-
Butter Chicken (Gordon Ramsey)
Bland kyllingestykkerne i en skål med hvidløg, ingefær, salt, chilipulver og citronsaft. Dæk skålen med folie, og stil den i køleskabet i 30 minutter. Bland yoghurt, garam masala, gurkemeje og spidskommen og tilsæt kyllingen fra k...
-
Mexico Flødekartofler
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær løgene i ringe. Snit forårsløgene. Hæld kartoflerne i bunden af et ildfast fad. Krydr med salt, peber og oregano. Læg løgringe, champignon og forårsløg over. Bland der...