Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Mexikansk Fiskegryde
Mexikansk Fiskegryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexikansk fiskegryde:
- 400 g rødspættefilet
- 4 skalotteløg
- 1 tsk havsalt
- ½ tsk paprika
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 spsk sød chilisauce
- 1 spsk rapsolie
- 1 peberfrugt
- 2 knsp cayennepeber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mexikansk Fiskegryde:
4 personer.
Skær rødspættefileterne i tern på ca. 1½cm.
Skær løg og peberfrugt i små tern.
Varm wokken godt op og kom olien i.
Svits løgene til de er let brune og tilsæt derefter peberfrugt, hakkede tomater samt krydderierne.
Vend rødspættefileterne forsigtigt i, og skru ned for varmen.
Lad retten småsimre 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.