Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pangasius med Fetaost & Spinat
Pangasius med Fetaost & Spinat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pangasius med fetaost & spinat:
- 400 g kartofler
- 300 g broccoli
- Salt
- Peber
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 200 g fetaost
- 600 g pangasius filet
- 1 finthakket løg
- 200 g friskhakket spinat
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pangasius med Fetaost & Spinat:
Til 4 personer.
Vask kartoflerne grundigt, skær dem i både og læg dem i en bradepande.
Hæld olivenolie over, drys med salt og bag dem i ca. 45 minutter ved 200°C.
Bland fetaost med spinat, løg, citronsaft, salt og peber.
De optøede fileter tørres, og fetablandingen rulles ind i fisken. Bind med et stykke kødsnor, en kødnål eller en tandstik.
Pak fisken ind i bagepapir og sæt den i en 200°C varm ovn i ca. 15-20 minutter.
Kog broccolien "al dente", og anret fisk, broccoli og kartofler.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.