Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Spinat Fettuccini med Laks & Citron
Spinat Fettuccini med Laks & Citron opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spinat fettuccini med laks & citron:
- 500 g laks
- 500 g spinat fettuccini
- 1 dl persille
- 1 tsk revet citronskal
- 400 g grønne asparges
- 3 forårsløg
- 1 spsk olivenolie
- ½ tsk salt
- Lidt peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Spinat Fettuccini med Laks & Citron:
Til 4 personer.
Skær laksen ud i store tern (ca. 3x3 cm).
Rens asparges og skær dem i mindre stykker. Skær forårsløgene i mindre stykker.
Opvarm olie og citronskal i en pande. Læg laksen på panden og steg den ved jævn varme i ca. 6 minutter. Vend forsigtigt stykkerne indimellem.
Tilsæt salt og peber - tag laksen af panden, hold den varm. Steg aspargesstykker og forårsløg i panden et minuts tid.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og gem lidt af kogevandet.
Tilsæt laksen og lidt af pastavandet. Drys med persille, og server straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.