Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Thairet med Fisk


Print opskriften på Thairet med Fisk Print opskrift

Del på Facebook

Thairet med Fisk opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave thairet med fisk:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Thairet med Fisk:

Skær løg og tomater i tern.

Pres de 2 fed hvidløg, og skær de andre 2 i fine skiver.

Riv halvdelen af ingefæren på den fine side af rivejernet, skær den anden halvdel i fine skiver.

Skær det ene bundt koriander groft, pluk det andet.

Skær chilien i fine skiver.

Skær citronerne over, og pres saften ud af dem.

Brug en wok - hæld karry i, så det dækker bunden. Svits det i en god sjat olivenolie.

Put løg, hvidløg, ingefær og chili i og lad det stege et par minutter. Vend rundt ind imellem.

Tilsæt kokosmælk, tomatpuré, hakkede tomater, citronsaft og grøntsagsbouillonen.

Tilsæt en god håndfuld koriander og 1-2 tsk sukker.

Smag til med fiskesovs (der skal en del i), hvidløg, ingefær og chili. Brug fiskesovs istedet for salt.

Når du har den ønskede smag, skrues ned for blusset, fiskene tilsættes og risene sættes over. Lad fisken koge færdig, og pynt med fintsnittet chili og koriander.

Thairet med Fisk opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Thairet med Fisk Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Honningmarineret Laks Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Varm Lakseret med Mornay Sauce Stegt Ã…l Spaghetti med Tigerrejer Tunfrikadeller