Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Tigerrejer i Safransauce
Tigerrejer i Safransauce opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tigerrejer i safransauce:
- 200 g tigerrejer
- 2 spsk vindruekerneolie
- ½ lime
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1½ dl hvidvin
- Lidt safran
- 2 tomater
- 2½ dl madlavningsfløde
- Salt
- Hvid peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tigerrejer i Safransauce:
Rør safranen i hvidvinen og lad det trække.
Pil imens rejerne, og steg dem i olie til de er næsten færdige. Tag dem af panden, og pres saften fra en halv lime over dem.
Hak løg fint, pres hvidløg og sautér dem til løgene blover blanke, tilsæt vinen, og lad det koge næsten ind.
Hak tomaterne fint, og kog dem med et par minutter til de begynder at blive møre.
Tilsæt til sidst fløde, og lad det koge ind til den ønskede konsistens, smag til med salt og hvid peber.
Kom rejerne i, og lad dem koge med det sidste minuts tid. Servér med frisk pasta eller bare et stykke groft brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.