Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Torskefad med Karry
Torskefad med Karry opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave torskefad med karry:
- En smule olie
- 2 store porrer
- 3-5 gulerødder
- 1½-2 spsk karry
- 1/4 liter fløde
- En slat mælk
- 500-600 g fersk torsk
- Salt
- Spinatpasta
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Torskefad med Karry:
Til 4 personer
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre tern.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver.
Svits begge grøntsager i en smule olie.
Tilsæt karry og svits ganske let.
Tilsæ¦t fløde og mælk og kog let op. Smag til med lidt salt.
Smør et ildfast fad med lidt olie. Del fisken i mindre stykker og læg dem i fadet.
Hæld grøntsager og karrysovs over og sæt fadet i ovnen ved 180°C i ca. 30 minutter, eller til retten er let gylden.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.