Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Tunburger
Tunburger opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tunburger:
- 4 burgerboller
- 8 revede gulerødder
- 4 skiver ananas
- Salt
- Peber
- Lidt hakket purløg
- 4 skiveskårede tomater
- 1 skiveskåret rødløg
- ½ skiveskåret agurk
- 4 store salatblade
- 1 tsk dijonsennep
- ½ finthakket rød peberfrugt
- 1 skive franskbrød
- 1 spsk hakket purløg
- 1 dåse afdryppet tun i vand
- 2 dl majs
- 1 lille, finthakket løg
- 2 spsk olie
- Dressing:
- 1½ dl fromage frais
- Salt
- Peber
- 1 æg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tunburger:
Til 4 personer.
Bland tun med majs, løg, peberfrugt, æg og brødet, som er smuldret og skorpen er skåret fra.
Tilsæt purløg, salt, peber og bland det hele godt.
Form 4 flade bøffer.
Varm olien op, og steg bøfferne hurtigt på begge sider ved kraftig varme. Skru ned for varmen, og steg videre i ca. 6 minutter på hver side.
Flæk burgerbollerne og læg salatbladet på bunden, derefter tomatskiver, løgringe, tunbøffen og slut af med lidt dressing inden den øverste bolle lægges på.
Lav gulerodssalaten (revne gulerødder og ananasstykker).
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.