Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Coq au Vin


Print opskriften på Coq au Vin Print opskrift

Del på Facebook

Coq au Vin opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave coq au vin:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Coq au Vin:

Fjern svær eller fedt fra flæsket og skær det i strimler. Pil skalotteløgene og skær dem i både.

Del kyllingen i 8 dele. Krydr med salt og peber. Drys melet over.

Opvarm 1 spsk olie i en gryde. Læg flæsk og skalotteløg i og brun ca. 3 minutter. Tag det op og læg det til side.

Opvarm 2 spsk olie og brun kødet til det er sprødt. Læg flæsk og skalotteløg i. Tilsæt tomatpuré, laurbærblad, timian og rosmarin.

Tilsæt cognac og rødvin og bring det i kog. Lad retten simre under låg ved svag varme i ca. 50 minutter.

Rens og skiv champignonerne og dryp dem med citronsaft. Opvarm resten af oliven på en pande og brun svampene. Drys med salt og peber.

Tag kødet op af gryden. Pisk fedtstoffet i saucen. Læg kødet og de brunede svampe i.

Coq au Vin opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Coq au Vin Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Saftigt Kyllingebryst i Ovn Thai Kylling Smelter-på-tungen Kylling Kylling med Smøreost & Pasta Kyllingefilet på Kartoffelbund Livret (med kyllingefilet)