Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Crispy Cornflakespaneret Kylling
Crispy Cornflakespaneret Kylling opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave crispy cornflakespaneret kylling:
- 500 g kyllingefilet
- Lidt chili
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk stærk karry
- Friskkværnet peber
- 1-2 tsk salt
- 2 dl kærnemælk
- 1 skål cornflakes
- Olie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Crispy Cornflakespaneret Kylling:
Skær kyllingen ud i pæne stykker.
Hak chili og hvidløg fint, og kom det i en skål sammen med karry, salt, peber og kærnemælk.
Kom kyllingestykkerne i skålen, og bland det godt sammen. Lad det trække i mindst 20 minutter og gerne natten over.
Knus cornflaksene.
Rul kyllingestykkerne i cornflakes - de skal være helt dækkede.
Varm olien op i en stor pande, kom kyllingestykkerne i og steg dem helt gyldne (og færdigstegte).
Server evt. med en salat og guacamole
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.